O Autodesk-u

Autodesk je kao pionir u svetu dizajniranja uz pomoć kompjutera (CAD) prešao dug put od svog osnivanja (više od 25 godina). Naš glavni poizvod, softver AutoCAD, postao je sinonim za CAD kao i osnova dizajniranja širom sveta. Posedujemo 3D rešenja vodeća u u svetu industrijskog dizajniranja i proizvodnje u arhitekturi , mašinstvu i građevinarstvu; kao i u svetu medija i zabave.  

Danas smo prvi u svetu po softverima za 2D i 3D dizajniranje, mašinstvo i zabavu, kao i po ponudi alata koji pomažu našim potrošačima da se izbore sa potrebama nove, globalne, poslovne sredine-mesto gde je dizajniranje postalo veliki konkurentni diferencijator.

Autodesk corporate brochure

Autodesk corporate overview brochure

better_by_design_thumb Bolji dizajn

Pogledajte kako su bicikli, mostovi i nove naučne akademije dizajnirane, vizualizovane i simulirane uz pomoć Autodesk tehnologija. Zahvaljujući mogućnosti da provere i poboljšaju svoje projekte pre njihove realizacije, dizajnerski timovi stvaraju prerađivačke proizvode i arhitektonske projekte koji su delotvorniji, jeftiniji i izdržljiviji nego ikada.
Video

 

Industry reach

Autodesk i njegov portfelj proizvoda menjaju način na koji ljudi rade. Više od 10 miliona arhitekata, dizajnera, inženjera, proizvođača i digitalnih umetnika, koristi proizvode Autodeska u najrazličitijim sferama industrije u svetu diuajniranja i građevinarstva. Jedino Autodesk može svojim potrošačima ponuditi bogato i široko iskustvo skupljeno na osnovu rada profesionalaca za dizajniranje u gotovo svim oblastima industrije.

autodesk_ourstory_industryreach_aec_thumb Arhitektura, Mašinstvo i Građevinarstvo

Izrada modela za informisanje o građevini (Building Information Modeling) omogućuje arhitektima, inženjerima i vlasnicima da istraže ključne karakteristike digitalnog projekta, kao što su cena, planiranje i uticaj okoline, pre nego što se zaista odluče na izgradnju. 
Learn more

 

autodesk_ourstory_industryreach_autotrans_thumb Automobili i transport

Proizvođači automobila i dobavljači koriste opcije Autodeskaovog softvera za pravljenje digitalnih prototipova (Digital Prototyping) za dizajniranje, izradu modela, testiranje i određivanje tržišne cene proizvoda pre njegove izrade.
Learn more

 

autodesk_ourstory_industryreach_mfg_thumb Proizvodnja 

Od industrijskih postrojenja do finalnih potrošačkih proizvoda, opcije Autodeskovog softvera za pravljenje digitalnih prototipova (Digital Prototyping), pomaže proizvođačima da ubrzaju plasiranje proizvoda i da optimiziraju globalnu saradnju u lancu snabdevanja spajajući sve faze proizvodnog procesa jednog proizvoda bez korišćenja fizičkog prototipa.
Learn more

 

autodesk_ourstory_industryreach_me_thumb0 Mediji i zabava

Bilo da je u pitanju film, video igrica, ili televizija, Autodeskove opcije pružaju digitalnim umetnicima i animatorima tehnologije koje redefinišu stvaranje digitalnog sadržaja.
Learn more

 

autodesk_ourstory_industryreach_ut_thumb Usluge i telekomunikacije  

Provajderi za usluge i telekomunikacije koriste Autodeskove alate za Modeliranje infrastrukture (Autodesk Infrastucture Modeling tools) kako bi se što jednostavnije izborili sa zahtevima potrošača, kako bi brzo odgovorili na nepravilnosti u radu i efikasno obezbedili informacije.
 Learn more

 

autodesk_ourstory_industryreach_gov_thumb Vlada 

Proizvodi i opcije Autodeska omogućuju federalnim i državnim agencijama da ispune krucijalne ciljeve kao što su zamena ili rekonstrukcija ostarelih infrastruktura dok se suočavaju sa smanjenim budžetom i promenljivim propisima. 
 Learn more